Home 9 Covid-19

Covid-19 maatregelen

Geopend

De praktijk is momenteel voor iedereen geopend, maar vanwege drukte is het nu niet mogelijk om nieuwe klanten aan te nemen. Bent u al eerder in de praktijk geweest, neem dan gerust contact op. 

Mondkapje

Sinds 26 juni is het niet meer verplicht voor de contactberoepen om een mondkapje te dragen. Mocht u het toch fijn om beide een mondkapje op te doen dan is dat uiteraard geen probleem. Geef dit even aan bij binnenkomst.

Handen desinfecteren

Bij binnenkomst kunt u desgewenst uw handen ontsmetten en ook wanneer u de praktijk weer verlaat.

Gezondheid

Bij klachten zoals neusverkoudheid en keelpijn (zie richtlijnen RIVM) graag contact opnemen om de afspraak te verzetten. Andersom zal ik bij klachten ook de afspraak verzetten naar een later tijdstip.

Gegevens

Alle contactberoepen zijn verplicht cliënten te vragen hun contactgegevens beschikbaar te stellen ten behoeve van de uitvoering van een eventueel contactonderzoek door de GGD en toe te stemmen in verwerking van die gegevens voor dat doel. 

Hygiëneprotocol Provoet

Ik werk volgens het hygiëne protocol van Provoet. Dit betekent onder andere dat alles grondig wordt gereinigd na iedere klant. Ook wordt er tussen klanten door gelucht en heb ik een luchtfilter in de ruimte staan met een koolstoffilter en HEPA filter. HEPA-filters hebben het vermogen virusdeeltjes micro aerosolen uit de lucht te filteren.