Home 9 Covid-19

Covid-19 maatregelen

Geopend voor (medisch) noodzakelijke voetzorg

Heeft u klachten die niet langer kunnen wachten, pijn bij het lopen of kunt u uw eigen voeten niet zelf verzorgen? Maak dan een afspraak. Voor afspraken en vragen kunt u contact opnemen via de contactgegevens of het afsprakenformulier.

Mondkapje

Sinds 30 september wordt er vanuit de overheid het dringend advies gegeven aan de contactberoepen om zowel als dienstverlener maar ook als client een mondkapje te dragen. Ik vraag u daarom zelf een mondkapje mee te nemen naar de praktijk. U kunt eventueel bij mij een wegwerp mondkapje kopen voor €1.

Handen desinfecteren

Bij binnenkomst kunt uw handen ontsmetten en desgewenst wanneer u de praktijk weer verlaat.

Gezondheid

Bij klachten zoals neusverkoudheid en keelpijn (zie richtlijnen RIVM) graag contact opnemen om de afspraak te verzetten. Andersom zal ik bij klachten ook de afspraak verzetten naar een later tijdstip.

Gegevens

Alle contactberoepen zijn verplicht cliënten te vragen hun contactgegevens beschikbaar te stellen ten behoeve van de uitvoering van een eventueel contactonderzoek door de GGD en toe te stemmen in verwerking van die gegevens voor dat doel. Ik zal u na binnenkomst vragen om uw naam en handtekening in te vullen op de hiervoor bestemde lijst.

Hygiëneprotocol Provoet

Ik werk volgens het hygiëne protocol van Provoet. Dit betekent onder andere dat alles grondig wordt gereinigd na iedere klant. Ook wordt er tussen klanten door gelucht en heb ik een luchtfilter in de ruimte staan met een koolstoffilter en HEPA filter. HEPA-filters hebben het vermogen virusdeeltjes micro aerosolen uit de lucht te filteren.